LeaseProf klanten beoordelen service op website met 8,5

Elk bedrijf dat goed wordt beoordeeld door klanten die daar al hebben gekocht of van zijn diensten gebruik hebben gemaakt, laat dat graag aan anderen weten. De beste reclame is nog altijd mondreclame! LeaseProf Service Centers weet dat ook en geeft zijn klanten de gelegenheid een online beoordeling achter te laten.

De reviews die er op het internet staan van internetbedrijven of levensechte bedrijven worden altijd ‘kapot gelezen’. Iedereen wil weten wat een ander vindt. LeaseProf scoort een gemiddelde van 8,5. Dat cijfer kan zoekende zakelijk rijders ervan overtuigen hun auto voortaan bij een van de bij LeaseProf aangesloten bedrijven in onderhoud en reparatie te geven.

De klanten van Leaseprof maken volop gebruik van de beoordelingsmogelijkheid. Er is een lijst met vragen, op grond waarvan het aangesloten bedrijf een beoordeling krijgt. Onderwerpen van deze vragen zijn: de flexibiliteit bij het maken van een afspraak, de klantvriendelijkheid, het uitgevoerde werk en de toelichting daarop, het nakomen van afspraken, de haal- en brengservice, de telefonische bereikbaarheid en de netheid van de auto bij aflevering.

Het beoordelingssysteem online is opgezet door Klantenvertellen.nl. Dit bedrijf ontwikkelt voor allerlei bedrijven review- of beoordelingssystemen. Bedrijven kunnen er voor kiezen met de software van Klantenvertellen.nl de beoordelingen van klanten op de website te laten zien, net als LeaseProf doet.