LeaseProf Prive Lease

Extra inkomsten en zekerheid.

Extra inkomsten en zekerheid door het partner programma van Justlease.nl. Het veranderen van de techniek van de auto en het gebruik van de klant is uiteindelijk ook merkbaar op de inkomsten bron bij de garages.

PrivateLease met LeaseProf

Om Particulier leasing niet aan u voorbij te laten gaan bieden U als leaseprof een mogelijkheid om via Justlease het product Private- lease te verkopen. Alle door u verkochte private lease contracten geven u hier de privileges in de aftersales en zelfs een mogelijkheid tot terugkoop bij einde van het contract. Leaseprof start deze samenwerking om redenen:

  • Verbreding van uw dienstverlening met het aanbieden van Private lease
  • Vergroten van uw marge door het aanbrengen van private lease contracten
  • Verkrijgen van uw aftersales omzet tbv deze private lease auto’s
  • Meer klant contact momenten om uw bedrijf onder de aandacht te brengen
  • Geen vraag om investering of product financiering
  • Voor u geen financieel risico geen zorgen
  • Geen extra te voeren lease administratie
  • Wel inspanningsverplichting en plannen tbv het ontwikkelen van Private lease in uw regio
  • We doen het voor u.

Leaseprof.nl

Leaseprof verzorgt de aftersales coördinatie voor de zakelijke autogebruiker. De vraag naar particulier leasen is in korte tijd een steeds vaker onderwerp van gesprek. Leasemaatschappijen en ook auto-importeurs spelen hier op in en willen door het verkopen van Particulier Lease grip op dit groeiende segment autogebruikers. Leaseprof ontwikkelt verbeterprogramma’s voor autobedrijven zijnde leaseprof-upsell programma’s.

Toolbox, cursus en support

Wij bieden u, nadat u akkoord bent met de samenwerking voorwaarden, een introductie cursus Particulier leasen de basis. U ontvangt uw toolbox met materiaal ter bevordering van uw lokale promotie en u kan aan de slag. Ter ondersteuning van uw lokale marktbewerking is binnen Leaseprof voor ondersteuning en al uw vragen een helpdesk beschikbaar.

U heeft nodig, een correcte website en online omgeving zodat u zichtbaar bent met de private lease applicatie. Ondernemerschap en plannen tbv het ontwikkelen van Private lease in uw regio en het inzicht dat onderhoud alleen niet de primaire reden is van uw bestaan.
Ziet u zichzelf in het Justleasepartner programma meld u zich dan hier aan. Let op uw aanmelding moet binnen zijn voor 1 januari 201.

Meedoen met deze optie?

Nadat u zich via onderstaande link heeft aangemeld voor dit initiatief zullen wij u nader informeren over de inhoud van dit Partner programma.