Gestuurde reparaties en transparantie dragen bij aan succes LeaseProf-deelnemer

Tijdens een landelijke bijeenkomst van de aangesloten autobedrijven van LeaseProf Service Centers half maart in Kampen liet directeur Cees Klaassen van ABS Autoschade zien hoe de ‘gestuurde reparaties’ hebben bijgedragen aan het succes van zijn bedrijf. De transparantie van de organisatie heeft daarin volgens hem een sleutelrol.

De bijeenkomst was niet alleen bedoeld om eigen ervaringen uit te wisselen; er was ook voorzien in een aantal leerzame bijdragen. Zo liet directeur Ron Loos van Optimount zien hoe je tegenwoordig zonder beschadigingen aan het dashboard auto kits monteert voor telefoon, smartphones en i-pads. En maakte Ton van Rooijen indruk met de eenvoudige en bewezen technieken van Go-Greener, waarmee niet alleen maximaal wordt bespaard maar ook nieuwe klanten worden geworven. Hier ligt een uitgelezen kans voor de deelnemers van LeaseProf.

Marketing en internet zijn niet meer weg te denken uit de moderne bedrijfsvoering. Paul Kouwen van Clickmarketing.nl zette uiteen wat er op dit gebied voor de aangesloten LeaseProf bedrijven gebeurt, onder meer door het inzetten van Google-lokaal.

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst neem dan contact met ons op.