De Rooy Transport en Logistiek wint ondernemersprijs 2012

De Rooy Transport-Logistiek uit ‘t Goy (Houten) heeft de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2012 gewonnen. De prijs werd zaterdag 26 november door minister Schultz van Infrastructuur en Milieu uitgereikt in Amsterdam tijdens het congres van Transport Logistiek Nederland (TLN). De Rooy is één van de vier winnaars. Met de jaarlijkse prijsuitreiking wil TLN stimuleren dat de transportsector meer aandacht besteedt aan kwaliteitsverbetering en professionalisering.

De prijs werd toegekend aan vier bedrijven die opvallen op het gebied van kwaliteitsverbetering, milieu, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De Rooy Transport won de prijs voor de middelgrote bedrijven. Naast de afdeling Transport en Logistiek heeft De Rooy ook een Autobedrijf dat is aangesloten bij LeaseProf Service Centers en Bovag.

Volgens de jury zijn de drie broers De Rooy (de eigenaren) geweldig gefocust op innovatie en kwaliteit. Ze zijn koploper in opleidingen, techniek, duurzaamheid en energie en IT management, aldus de jury. “Daarnaast is het transportbedrijf initiator en stimulator voor de sector met bijvoorbeeld GreenDriver en investeert men in een eigen bos, alternatieve brandstof, windenergie en hergebruik van afval.”

Bron: De Rooy Transport-Logistiek