De Finalisten van 2011 voor het beste autobedrijf zijn bekend gemaakt.

De Finalisten van 2011 voor het beste autobedrijf zijn reeds bekend gemaakt en zo zullen Autoservice Stepelo (Haaksbergen), Autobedrijf Booltink (Leuth) en Autopunt van Herpen (Berlicum) op het podium staan om kans te maken op Bovag Autobedrijf van het jaar.

Deze onderscheiding zal niet alleen goed kunnen zorgen voor het bereiken van een groter publiek in Nederland, maar daarnaast zullen de finalisten deelnemen aan de vijfde (alweer) editie van deze spectaculaire evenementen. De finale zal daarnaast deel uit maken van het bekenden jaarcongres ‘Hollands Glorie’ dat gehouden wordt in Den Haag.

Deze finalisten zijn unaniem gekozen uit een tiental onafhankelijke autobedrijven en zullen volgende maand bezocht worden door alle leden van de jury om er een winnaar uit te trekken. De bedrijven worden onder meer gecontroleerd op automatisering, werkplaatsinrichting en –beleid, management en een aantal andere onderdelen.

Het is nog eventjes afwachten, maar binnen een maand tijd zal er een winnaar gekozen worden die de toon legt voor alle autobedrijven. Als Leaseprof wensen wij natuurlijk alle drie de bedrijven veel succes maar speciaal het Leaseprof Autopunt van Herpen te Berlicum.

Bron: Bovag.nl