Autopunt Van Herpen Berlicum uitverkoren tot autobedrijf van het Jaar 2011/2012

Autopunt Van Herpen uit Berlicum is 4 oktober 2011 verkozen tot Autobedrijf van het Jaar 2011/2012. Deze Bovag titel mag het bedrijf een jaar lang dragen. De uitverkiezing vond plaats tijdens het congres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven in Den Bosch. Autopunt Van Herpen liet de twee andere finalisten Autobedrijf Booltink uit Leuth en Autoservice Stepelo uit Haaksbergen achter zich.

Autopunt Van Herpen – eveneens aangesloten bij Leaseprof – heeft een team van jong en oud, een “superteam”, in de woorden van eigenaar Niels van Herpen. “Vandaar dat we zover hebben kunnen komen.” Niels van Herpen is de derde generatie Van Herpen in het bedrijf, dat sinds 1930 bestaat en al ruim 60 jaar het BOVAG keurmerk voert.

Volgens jurylid Bert Bloemendal van organisatieadviesbureau Corbo onderscheiden alle drie de finalisten zich van hun collega’s “door een sterke en uitgestippelde toekomstvisie. Gerichte plannen en strategieën maken dat deze bedrijven de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan”. De uitverkiezing ging aan de hand van drie stemmen: die van de vakjury, die van de aanwezige congresgangers en die van een mysteryshopper die alle finalisten heeft bezocht. De drie finalisten zijn voor wat betreft omvang en aantal vaste medewerkers dit jaar meer dan ooit met elkaar vergelijkbaar.

In de jury zaten behalve Bloemendal Paul Hermans (Bovemij Verzekeringen), Marco van der Aa (Hella) en Robert Bos (VWE). De felbegeerde trofee werd uitgereikt door Humberto Tan en Nicolette van Dam. Behalve de trofee en de eer krijgt het hele team van Autopunt Van Herpen ook nog een reisje aangeboden. Eind oktober gaan alle mensen van het team een lang weekend op jeepsafari door de prachtige natuur in IJsland. Een team van BOVAG zorgt er voor dat de werkplaats en showroom in Berlicum gewoon geopend kunnen zijn. Het team wordt daarbij ondersteund door twee autotechnici van Innovam en twee verkopers van de opleiding IVA Driebergen.

Bron: Bovag.nl en automotive.nl